Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Teyyare kavşağında yürütülen asfalt çalışması nedeniyle sürücüler küçük sanayi sitesine yöneldi. Yolun kapalı olması sonucu sanayi içinde uzun kuyruklar oluştu.

Sinem Karakaya

Sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesiyle ilk iş günü vatandaşlar Teyyare Kavşağı’nın kapalı olmasından dolayı sanayi yoluna yöneldi. Yol çalışması trafik yoğunluğuna neden oldu.

Gülgün Çolakoğlu: “İstanbul Sözleşmesi’ne geri dönülmelidir” Gülgün Çolakoğlu: “İstanbul Sözleşmesi’ne geri dönülmelidir”

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 24 Nisan Cuma günü sosyal medya hesabından “Teyyare kavşağında yapılacak olan asfalt kaplama çalışması nedeniyle Teyyare kavşağına olan giriş ve çıkışlar kapatılmış olup, Uğur Mumcu Bulvarı üzerinden girişler Sanayi Kavşağından Şehit Asteğmen Yıldıray Çeltikoğlu Caddesi üzerinden sağlanacaktır” duyurusu yaptı. Sokağa çıkma kısıtlamasının bitmesinin ardından yol çalışmasının bitmediğini gören sürücüler isyan etti. Sürücülerin sanayi yoluna yönelmesi sonucu, sanayi içinde yoğun trafik yaşandı.

Teyyare Kavşağı’nın kapalı olması sanayi içinde trafiğe neden oldu

Sanayi içindeki trafik yoğunluğuna isyan eden vatandaşlar; “Sokağa çıkma yasağı bitti vatandaşlar sokağa döküldü. 4 gündür sokağa çıkma yasağı var fakat bu yollar hala daha yapılmamış. İlk iş günü olduğu için vatandaşlar işine gidiyor. Teyyare Kavşağı kapalı. Herkes sanayi içine yöneliyor. Sanayi zaten küçücük yer. Uzun kuyruklu trafik yaşanıyor. Muğla’daki trafik sorunundan bıktık artık. Bir an önce bu duruma çözüm bulunsun” diyerek tepki gösterdiler.

Teyyare Kavşağı’nın kapalı olması sanayi içinde trafiğe neden oldu

Öte yandan Muğla Büyükşehir Belediyesinden aldığımız bilgilere göre Teyyare Kavşağı’nda asfalt çalışması yapıldığı ve herhangi bir aksilik yaşanmazsa çalışmanın Perşembe günü biteceği öğrenildi.

Editör: Gazete Muğla