Menteşe Haberleri

TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ TOPLANTISI MUĞLA’DA YAPILACAK

Menteşe Belediye Meclisi toplantısı, Konakaltı Kültür merkezindeki toplantı salonunun klimaları arızalı olduğu için Türkan Saylan Kültür Merkezinde yapıldıMenteşe Belediye Başkanı ve Tarihi Kentler Birliği Encümen Üyesi Gonca Köksal:“Tarihi Kentler Birliği Toplantısı Eylül ayının sonunda Muğla'da yapılması planlanıyor. Bu konuda hazırlıklarımıza başladık. Muğla buluşmasında 500 Tarihi Kentler Birliği üyesi belediyeyi misafir edeceğiz”

Menteşe Belediye Başkanı ve Tarihi Kentler Birliği Encümen Üyesi Gonca Köksal, Tarihi Kentler Birliği Toplantısının Eylül ayının sonunda Muğla'da yapılması planlandığını söyledi.
Menteşe Belediyesinin Ağustos ayı toplantısında söz alan, Menteşe Belediye Başkanı ve Tarihi Kentler Birliği Encümen Üyesi Gonca Köksal, meclis üyelerine güzel bir haber vermek istediğini ifade ederek, şunları söyledi:
“Tarihi Kentler Birliği Toplantısı Eylül ayının sonunda Muğla'da yapılması planlanıyor. Bu konuda hazırlıklarımıza başladık. Muğla buluşmasında 500 Tarihi Kentler Birliği üyesi belediyeyi misafir edeceğiz. Bu toplantı nedeniyle Kültür Festivalimizi ise Ekim ayında yapmayı planlıyoruz” dedi
KLİMALAR ARIZALI
Menteşe Belediye Başkanı Köksal, Menteşe Belediye Meclisi toplantısının Konakaltı Kültür merkezindeki toplantı salonunun klimaları arızalı olduğu için Türkan Saylan Kültür Merkezinde yapıldığına işaret ederek, en kısa sürede toplantımızı Konakaltın’da yapmak için ekiplerimiz aralıksız çalışıyor. Salonumuzda bir takım yenilikler yaparak salonun konforunu artıracağız” dedi.

Bu konuda hazırlıklarımıza başladık. Muğla buluşmasında 500 Tarihi Kentler Birliği üyesi belediyeyi misafir edeceğiz”