Yaman ve Hakan'la karşı karşıya gelen Mustafa Kemal, iki rakibine de yenilerek Survivor'a veda etti. Güçlü bir yarışmacı olarak bilinen Mustafa Kemal'in elenmesi izleyicileri şaşırtırken, gözyaşlarıyla adaya veda etmesi de duygusal anlara sahne oldu.

Sosyal medya hesabında soru-cevap etkinliği düzenleyen Mustafa Kemal, bir takipçisinin Yaman ve Hakan'a nasıl yenildiğini sorması üzerine "Bazen kaybetmeyi seçmek gerekir" yanıtını verdi. Bu yanıt, Mustafa Kemal'in bilerek elendiği iması olarak yorumlandı.

Yengesini dövüp babasının evini yaktı, "elim değmiş olabilir" dedi Yengesini dövüp babasının evini yaktı, "elim değmiş olabilir" dedi

Mustafa Kemal'in bu imasının arkasında ne yattığı merak konusu oldu. Bilerek elenme ihtimali kafaları karıştırırken, bu durumun arkasında yatan sebebi öğrenmek için Mustafa Kemal'den yeni bir açıklama bekleniyor.

Mustafa Kemal'in bilerek elenme ihtimaline dair farklı yorumlar yapılıyor. Bazıları, sakatlığı nedeniyle yarışmaya devam etmek istemediğini savunurken, bazıları ise adadaki bazı kişilerle yaşadığı problemlerden dolayı diskalifiye olmamak için bu yolu seçtiğini öne sürüyor.

Mustafa Kemal'in paylaşımı Survivor'da bilinmeyen birtakım gerçekleri ortaya çıkarabilir. Bu imaların arkasında yatan sebebin ne olduğunu zaman gösterecek.

s-2515a2b3b8ed1762cbc68b7810e2c528e8a02707.webp

Editör: Dilek Taşdemir