SURİYELİ 2 ÇOCUK VE ANNELERİ GÖLETTE BOĞULDU…

SURİYELİ 2 ÇOCUK VE ANNELERİ GÖLETTE BOĞULDU…
 İNTERNET EDİTÖRÜ
Muğla’nın Yatağan İlçesinde bulunan Alaşar Mahallesi Kazan Göletine düşen Suriyeli 2 çocuk ve Anneleri yaşamını yitirdi.

Gölete düşen 7 ve 12 yaşındaki Suriyeli çocuklar ve annelerinin cesedi Muğla Büyükşehir Belediyesi Arama Kurtarma Timi tarafından çıkartıldı.


Muğla’nın Yatağan İlçesinde bulunan Alaşar Mahallesi Kazan Göletine düşen 2 Suriyeli çocuk ve anneleri yaşamını yitirdiği bildirildi.
Alınan bilgiye göre, 2 Suriyeli çocuk ve annelerin gölete düştüğü bilgisi sonrasında AFAD ile irtibata geçildi. Kısa süre içinde bölgeye ulaşan 112, Jandarma, Muğla Büyükşehir Belediyesi Arama Kurtarma Timi adeta seferber oldular.
Ekiplerin yoğun çabasına rağmen Gölete Gölete 2 Suriyeli çocuğun cesedi Muğla Büyükşehir Belediyesi Arama Kurtarma Timi Dalgıçlar tarafından çıkartıldı.
Velide Zaza’nın (35) çocukların annesi olduğu Abdulgani Zaza (12) ve Muhammet Nurettin Zaza (7), adlı 2 Suriyeli çocuğun cesetleri otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Bu haber toplam 201 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.