Dalaman ve Menteşe’de alevler ile mücadele sürüyor Dalaman ve Menteşe’de alevler ile mücadele sürüyor

Fethiye Ölüdeniz’de arabalarının altına giren yavru kediye kimsenin sahip çıkmadığını öne sürerek, Muğla’lılara kediye ve sokak hayvanlarına sahip çıkmadıkları için hakaret ederek, küfreden kadına sosyal medya da tepki yağdı.
Ufuk Doruk Şahin isimli sosyal medya kullanıcısı ise X hesabından kadının paylaşımına tepki göstererek şu ifadeleri kullandı:
“Sayın Muğlalılar ne dersiniz bu küfürlere. Bunlar normal insanlar değil. Cemiyet düşmanı, toplum vebası ifadelerini kullanarak Muğla Valiliği ve Emniyet Müdürlüğünü de etiketledi”
Çok sayıda, sosyal medya kullanıcısı ise kadının paylaşımına tepki göstererek gereğinin yapılması için yetkilileri göreve çağırdı. Paylaşımlardan bir kısmı şöyle:
“Kadın kediye de geri zekalı diyor. Paylaşımda kadın kediye de küfür ediyor. Sorsan ben hayvanseverim der. Bu küfürler bir havyanseverin edeceği küfürler değil. Ama iğrenç küfürlerinden zavallı kedi de nasibini alıyor. Bunlar insan değil. Nokta. Alayı deli ve şizofren. Küfürler çok ağır ve kabul edilemez. Yetkililer gereğini yapmalı”

Editör: Gazete Muğla