10:15 Muğla Haberleri

Diyarbakır'da berberlik yapan şahsın liderliğinde kurulan çete, Türkiye genelinde yaklaşık bin 500 kişiyi 1.2 milyar lira dolandırdı. 92 şüphelinin yakalanması için Nevşehir merkezli 19 ilde 95 adrese yapılan eş zamanlı operasyonda 76 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

10:00 Muğla Haberleri

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Uluslararası Gençlik Merkezi Deneyap Teknoloji Atölyelerinde eğitimlerini devam eden Momentum adlı takım TEKNOFEST Adana'da Deneyap girişim programı kapsamında Türkiye dördüncüsü oldu ve 30 bin TL değerindeki ödül çekini Selçuk Bayraktar'dan aldı. Neutronium Team, Spectra Team ve Ateş Yıldızı 48 takımı ise finalist olarak yarıştılar.

09:45 Muğla Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce son yapılan değerlendirmelere göre; Muğla’da hava durumunun parçalı ve az bulutlu, Bodrum ve Milas çevrelerinin öğle saatleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

09:30 Muğla Haberleri

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Muğla’nın Menteşe ilçesinde bulunan 1565 yılında yaptırılan Şeyh Camii'nin aslına uygun olarak yeniden restore edilmesi 24 Eylülde ihale yapıldı. İhaleyi, yaklaşık 55 Milyon TL teklif veren bir firmanın ihaleyi kazandığı öğrenildi.

09:15 Gündem

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde 2019 ve 2021 yılında 3 kişinin yaralandığı heyelanların yaşandığı bölgedeki dağdan kopan taşlar paniğe neden oldu.

09:00 Muğla Haberleri

Muğla’da hangi ilçelerde ne kadar süreli elektrik kesintisi olacak? Muğla’da elektrikler ne zaman gelecek? soruları araştırılıyor. Aydem Elektrik planlı kesintileri duyurdu. Peki Muğla’da hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak? İşte 10 Ekim Perşembe Muğla elektrik kesintisi detayları...

07:42 Gündem

Çorum’da kontrolden çıkan hafif ticari aracın şarampole uçması sonu meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

06:54 Gündem

Elazığ-Bingöl karayolunda otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

06:16 Gündem

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde 13 gün önce kaybolan Rojin Kabaiş’in yurttan ayrıldığı görüntüler ortaya çıktı.

06:03 Gündem

Samsun’da aniden yola çıkan başıboş köpeğe çarpan otomobilin yoldan çıkarak dere yatağına yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında araç sürücüsü genç kadın yaralandı.