Muğla’nın Bodrum İlçesi Ortakent Mahallesi’nde bir alışveriş merkezinin dış cephesinde yılbaşı süslemesini yapmak amacıyla kullanılan vincin devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Olay akşam saatlerinde alışveriş merkezinin ek binasının olduğu bölgede meydana geldi. Bir alışveriş merkezinin dış cephesinde yürütülen yılbaşı süslemesi çalışmasında kullanılan vinç, yaklaşık 50 metrelik yükseklikten boşluğa düştü. Vincin devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Olay sonrası bölgeye çok sayıda 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıları ambulans ile Bodrum’da çeşitli hastaneler sevk edilirken itfaiye ve polis bölgede güvenlik önlemleri aldı. Vincin kamyon kısmının devrildiği yer trafo binası olmasından dolayı AYDEM ekipleri enerji hattında çalışmalar yaptı.

Bodrum'da kaçak yapılarla mücadele toplantısı Bodrum'da kaçak yapılarla mücadele toplantısı

Olay yerine gelen Vinç firması çalışanları ile Reklam ajansı çalışanları ile yakınları büyük şok yaşarken bölgeye gelen Belediye Başkan Vekili Emel Çakaloğlu ile Başkan Yardımcısı Tayfun Yılmaz kaza hakkında bilgiler aldıktan sonra hastanedeki yaralıları ziyaret etti. Meydana gelen kaza sonrası Sefer A. isimli işçi hayatını kaybederken 1’i ağır toplam 3 kişi yaralandı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Editör: Gazete Muğla