Yıkılacak olan işhanındaki tarihi lokanta sahibinden sitem: “Yer gösterilebilir ya da ek süre verilebilirdi” Yıkılacak olan işhanındaki tarihi lokanta sahibinden sitem: “Yer gösterilebilir ya da ek süre verilebilirdi”

Muğla genelinde etkili olan fırtına ve yağmur, hayatı olumsuz etkiliyor. Ula’nın dünyaca ünlü sakin şehir unvanlı Akyaka mahallesinde şiddetli rüzgar nedeniyle dev dalgalar oluşurken, Menteşe ilçesinde ise cadde ve sokaklar göle döndü.

Aykut Kurt

Şiddetli Yağmur ve Fırtına Etkili Oluyor

Muğla’nın merkez Menteşe ilçesinde, dün akşam saatlerinde başlayıp, etkisini artıran şiddetli yağmur nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Karabağlar Yaylası’nda ise tarım arazileri, sular altında kaldı. 25 yıl öncesine kadar kimsenin bilmediği küçük bir balıkçı köyü olan ve Cittaslow Uluslararası Koordinasyon Komitesi tarafından 2011'in Haziran ayında 'Sakin Şehir' ilan edilen Ula’nın Akyaka mahallesinde ise saatteki hızı 40 kilometreyi bulan lodos nedeniyle dev dalgalar oluştu. Muğla’da şiddetli yağmurun yarın akşam saatlerine kadar etkisini sürdüreceği öğrenildi.

Editör: Gazete Muğla