Antalya’ya gitmeden önce Muğla’da testten geçen ve herhangi bir bulguya rastlanılmayan Muğlaspor kafilesi, play-off karşılaşmaları öncesi Antalya’da kamp yaptıkları otelde Türkiye Futbol Federasyonu sağlık birimi tarafından tekrar yapılan test sonucunda Teknik Direktör Hasan Şermet’in pozitif bulguya rastlanılmasının şokunu yaşıyor. Tedavi altına alınan Şermet, Somaspor ile oynanacak karşılaşmaya hastaneden telefon ile bağlanacak.

Sinem Korkmaz

Antalya’da kamp yaptıkları otelde Türkiye Futbol Federasyonu sağlık birimi tarafından tekrar coronavirüs testinden geçirilirken, Muğlaspor kafilesinde Teknik Direktör Hasan Şermet’in test sonucunun pozitif çıkması Muğlaspor’da keyifleri kaçırdı. Kaldıkları otelden ambulansla alınarak hastanede tedavi altına alınan Şermet’in oynanacak karşılaşmaya telefon ile bağlanacağı öğrenildi. Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz, “Hasan hocamız karşılaşmayı hastaneden canlı yayında izleyecek, direktiflerini telefonla bağlanmak suretiyle aktaracak” dedi.

“HASTALIK BELİRTİSİ YOK, BULGU VAR”

Teknik Direktör Hasan Şermet’in durumu hakkında bilgi veren Kapiz, “Hasan hocamız şuan hastanede tedavi altında. Doktorlarından aldığımız bilgiye göre çok erken teşhis konmuş. Hocamızda hastalığın belirtileri yok fakat bulguları var. Demek istediği öksürme, ateş gibi belirtiler. Zaten daha yeni olduğunu düşünüyoruz çünkü Muğla’da yapılan testlerimiz negatif çıkmıştı. Hasan hocamız maçı canlı yayından hastanede izleyecek fakat sürekli telefon ile bizimle irtibatta olacağını belirtti. Maç bitiminde Denizli’ye ailesinin yanına dönecek ve tedavi süreci evde izole olarak devam edecek” dedi.

SOMASPOR’DAN  “GEÇMİŞ OLSUN” MESAJI

Büyükşehir Meclisinde kredi ve borçlanma tartışması Büyükşehir Meclisinde kredi ve borçlanma tartışması

Muğlaspor Teknik Direktörü Hasan Şermet’in test sonucunu pozitif çıkmasından sonra tadı kaçan Muğlaspor’a destek, rakibi Somaspor’dan geldi. Sosyal medya hesabından “geçmiş olsun” paylaşımı yapan Somaspor, “Spor dostluktur diyoruz ve tüm Muğlaspor camiasına geçmiş olsun diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Somaspor yaptığı paylaşım şöyle, “Muğlaspor Teknik Direktörü Hasan Şermet’in Covid-19 testinin pozitif çıktığını öğrenmiş bulunmaktayız. Sayın Şermet’in bu hastalığı en yakın zamanda atlatacağına inanıyor, kendisine acil şifalar diliyoruz. Spor dostluktur diyoruz ve tüm Muğlaspor camiasına geçmiş olsun diliyoruz”

Muğlaspor Kulübü bu paylaşım üzerine Somaspor camiasına teşekkür ederken “Spor kardeşliktir” paylaşımında bulundu.

Editör: Gazete Muğla