27 Mart Şans Topu çekilişinde 5 artı 1 bilen 2 kişi, 344 bin 249 lira 90’ar kuruş ikramiyenin sahibi olmuştu. Büyük ikramiye isabet eden kuponların, Kütahya’nın Simav ve Muğla’nın Menteşe ilçelerinden yatırıldığı öğrenilmişti.

Şans Topu 928’nci hafta çekilişinde kazandıran numaralar 1, 8, 25, 30, 33 ve artı 13 olarak belirlendi.

Muğla'da başıboş eşekler kazaya sebep oldu Muğla'da başıboş eşekler kazaya sebep oldu

Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde Şans Topu’ndan çıkan Büyük İkramiyeye isabet eden kuponun yatırıldığı Milli piyango Bayii belli oldu. Büyük İkramiye ’ye isabet eden kuponun Menteşe Arasta bölgesinde bulunan Şans Büfe adlı bayiden yatırıldığı öğrenildi.

Büfe sahibi Fatih Eyican yaptığı açıklamada; ”Büyük İkramiyeyi alan kişiye şimdiden hayırlı olsun diyorum. Arkadaş buraya gelip yanıma uğrarsa çok sevinirim. Kendisiyle tanışmak ve hayırlı olsun dilemek isterim. Bu 4. Kez bizim bayiimizden çıkıyor. Bir kez Milli Piyango çeyrek bilete çıktı, ikinci kez sayısal loto oynayan üç kişiye bölündü, bir kez daha şans topunu verdim. Bu dördüncü kez ama şimdiye kadar hiçbir talihli galip dükkânıma uğramadı. İnşallah son çıkan talihli yanıma uğrar kendisiyle tanışmak isterim. Makinede bizim bayilerimizin bayii numaraları var bayii numaramın sonu 13 bu hafta şans topunda da çıkan rakamın artısı 13 bu yüzyılda bir denk gelebilecek olay. Güzel bir tesadüf oldu. Talihlinin biletiyle beraber burada poz vermek, fotoğraf çekilmek isterdim ama şu an için kendisini tanımadığımdan mümkün olmadı. Kendisini en yakın zamanda buraya bekliyorum.” Dedi.

Editör: Gazete Muğla