Geçtiğimiz gün Kötekli Mahallesi’nde silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Samet Demir, evinde helallik alındıktan sonra Şehir Yeni Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Demir’in ablası Sevilay Demir ve annesi Ayşe Demir ayakta durmakta zorluk çekti.

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Kötekli Mahallesi’nde bir eğlence mekânının önünde silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Samet Demir (33), son yolculuğuna uğurlandı.

Demir’in cenazesi İzmir Adli Tıp Merkezi’nde inceleme yapıldıktan sonra Menteşe’de Orhaniye Mahallesi’ndeki evine getirildi. Demir, evinde helallik alındıktan sonra Şehir Yeni Mezarlığında Mezarlığında gözyaşlarıyla defnedildi.

Gülgün Çolakoğlu: “İstanbul Sözleşmesi’ne geri dönülmelidir” Gülgün Çolakoğlu: “İstanbul Sözleşmesi’ne geri dönülmelidir”

Demir’in ablası Sevilay Demir ve annesi Ayşe Demir ayakta durmakta zorluk çekti, yakınları tarafından sakinleştirildi. Abla Sevilay Demir’in cenazeyi görünce, “Ben seni böyle mi karşılayacaktım kardeşim” demesi yürekleri dağladı.

6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, olay sonrası Ş.K.’yi gözaltına aldı. Ş.K.’nin, polis ekiplerine, “Önceden aramızda husumet vardı. Bundan dolayı Samet’i öldürdüm” dediği belirtildi.

Olayla ilgili yürütülen çalışma kapsamında Ş.K.’nin kız arkadaşı Ö.A. ile birlikte Y.İ., kardeşi İ.İ., R.Ş. ve Ö.İ. de gözaltına alındı.

ARALARINDA HUSUMET VARMIŞ

Muğla merkezde ve Kötekli Mahallesi’nde eğlence mekanı sahibi İ.İ.’nin 23 Ekim’de de Samet Demir ve arkadaşlarıyla kavga ettiği öğrenildi.

Editör: Gazete Muğla