Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, rektör yardımcıları, akademik ve idari kadronun da katılımıyla Öğrenci Sarayı’nda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarını ağırladı.

Gazetecilerin özel gününü kutlayan Rektör Kaçar, basın mensuplarının sevincine ortak olmak istediklerini söyledi.

Toplumun doğru bilgilendirmesi yolunda yoğun bir şekilde çalışan basın mensuplarının çok önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade eden Rektör Kaçar, “Öncelikle bütün basın mensuplarımıza üniversitemizin etkinliklerini halkımıza aktarılması yönünde verdikleri emek nedeniyle çok teşekkür ediyorum. 10 Ocak Gazeteciler Gününüz kutlu olsun. Göreve geldiğim günden bu yana bütün basın mensuplarımızla üniversitemizin ve kentimizin gelişmesi için işbirliği içinde çalıştık” dedi.

Muğla’nın yol haritası açıklanacak Muğla’nın yol haritası açıklanacak

“BAZI FAKÜLTELER İÇİN BİNA SORUNU YAŞIYORUZ”

Basın mensuplarının Muğla’da İletişim Fakültesine ihtiyaç duyulduğunu belirterek, bu konuda üniversitenin bir çalışması var mı? sorusunu cevaplayan Rektör Kaçar, “Üniversite olarak bazı fakültelerimizin etkin hale getirebilmek için fiziki mekân sıkıntısı yaşıyoruz. İlahiyat ve Turizm Fakültemiz aynı binada hizmet veriyor. Hukuk ve Mimarlık Fakülteleri için de bina arayışımız devam ediyor. Fiziki mekân sıkıntısı giderildiğinde talep olan bütün fakülteleri açılması için çalışacağız ve destek vereceğiz” diye konuştu.

Editör: Beritan Yücel