Polis, eşinin ve çocuklarının gözü önünde arkadaşını öldürdü!

Polis, eşinin ve çocuklarının gözü önünde arkadaşını öldürdü!
Bir polis memuru eski arkadaşını alacak meselesi yüzünden tabancayla öldürdü.

Feci olay, Kırşehir'in Medrese Mahallesi'nde meydana geldi. Batman'da görevli polis memuru R.K., alacağı olan Serhat Aydemir ile görüşmek için Kırşehir'e geldi. İddiaya göre, Aydemir'in evine giden R.K., kapıyı açan Aydemir'e eşinin ve çocuklarının gözü önünde 7 el ateş etti.

Polis Memuru Kendini İhbar Etti

Cinayeti işleyen polis memuru R.K., daha sonra meslektaşlarını arayarak olayı itiraf etti ve teslim olmak istediğini belirtti. Olay yerine gelen ekipler, Aydemir'in hayatını kaybettiğini belirledi. Şüpheli polis memuru ise gözaltına alındı.

screenshot-1.jpg

Alacak Meselesi Cinayete Yol Açtı

Yapılan incelemelerde, polis memuru R.K.'nın Serhat Aydemir'e daha önce ticaret yapmak için yaklaşık 1 milyon TL para verdiği ortaya çıktı. Parasını alamayan R.K.'nın bu nedenle cinayeti işlediği iddia ediliyor.

Her İki Tarafın da Suç Kaydı Var

Ölen Serhat Aydemir'in 'mala zarar verme' ve 'kasten yaralama' gibi suçlardan sabıkası olduğu belirlenirken, cinayet şüphelisi polis memuru R.K. ise adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

Kamuoyunda Büyük Sükunete Neden Oldu

Olay, hem Kırşehir'de hem de ülke genelinde büyük yankı uyandırdı. Bir polis memurunun böyle bir olaya karışması kamuoyunda büyük şok etkisi yarattı.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 361 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.