Menteşe Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce Dumlupınar İlkokulu’unda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hediyesi olarak ‘Polis Amca’ isimli kütüphane öğrencilere verildi.

Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlisi polisler, Dumlupınar İlkokulu 'nda teşhir ettikleri ‘Polis Amca’ isimli kütüphane ile öğrencilere 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hediyesi verdiler.

Muğla Tarhana Festivali yarın başlıyor Muğla Tarhana Festivali yarın başlıyor

Polis Amca kütüpahnesinin açılışına Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, Menteşe İlçe Jandarma Komutanı Gürcan Özdilek, Dumlupınar İlkokulu Müdürü Muzaffer Kanat ve Okul Sınıf Öğretmeni Emine Börekçi katıldı.

‘Polis Amca’ kütüphanesi hayata geçti

Öğrenciler için hazırlanan ‘Polis Amca’ kütüphanesinde 3000 adet kitap bulunuyor. Kütüphaneye gelecek olan öğrenci velisi anne ve babalar, çocukları için ödünç kitap alabilecek. Ayrıca kitapların ödünç olarak verilmesi esnasında yüksek düzeyde dezenfeksiyon sağlayan yeni nesil anti-mikrobiyal bir çözelti ile de dezenfekte edilecek.

Polis Amca isimli çocuk kütüphanesinin açılışında bir konuşma yapan Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, bu kütüphanenin açılışında emeği geçen herkese teşekkür ederek, Coronavirüs tedbirleri kapsamında evde kalan öğrenciler için bol bol kitap okumaları için bu kütüphaneyi hayata geçirdiklerini belirtti.

Kütüphanenin açılışında sosyal mesafe kurallarına uyulduğu görüldü.

Editör: Gazete Muğla