Polgun Waterparks şirket çalışanlarına, müşterilerine ve tedarikçilerine özel Muğla Türkan Saylan Kültür ve Sanat Merkezinde unutulmaz bir 2022 Yılbaşı Balosu düzenledi. 18 Aralık tarihinde, Covid-19 tedbirleri kapsamında gerçekleşen baloda, konuklar sevilen şarkıcı İsmail Özkan’ın şarkılarıyla doyasıya eğlendi.

Havuz ve Su Kaydırakları sektörünün önde gelen markası Polgün Waterparks’ın düzenlediği yılbaşı programına; Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban onur konuğu olarak katılırken, Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güven, Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Levent Ünver ve Muğla İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Temel de katılım sağlayarak geceyi onurlandırdılar.

Yılbaşı balosunda Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Polgün Waterparks CEO’su İbrahim Güngör, Teknik Koordinatör Uğur Değirmenci, ve Proje ve Üretim Direktörü Ceysun Kahyaoğlu konuşma gerçekleştirdi.

Meteoroloji açıkladı! Bugün Muğla’da hava nasıl olacak? Meteoroloji açıkladı! Bugün Muğla’da hava nasıl olacak?

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban yaptığı konuşmada; “Bu gecede bizleri bir araya getiren, ülkemizin ve Muğla’mızın en değerli markası, bir dünya markası Polgün ailesine ve değerli dostum İbrahim Güngör’e teşekkürlerimi sunuyorum. Görüyorum ki Polgün 20 yıl içerisinde sıfırdan bugünlere istikrarlı bir şekilde yükselerek büyüyerek geldi ve emin adımlarla geleceğe yürüyor. Polgün dünya çapında bir marka. Yaptığı işleri, kazandığı başarıları mutlulukla izliyorum. Şunu söyleyebilirim ki; ‘Muğla olmadan Polgün olmaz, Polgün olmadan da Muğla olmazdı” ifadelerini kullandı.

Polgün CEO’su İbrahim Güngör konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Polgün olarak siz değerli fabrika çalışanlarımız, yönetim ekibimiz, mimar, mühendis, iç mimar ve beyaz yaka personelimizle bu sene, 20 yılı geride bıraktık. 20 yıl içinde sürekli büyüyen markamız ülke sınırlarını aşarak dünyanın birçok bölgesinde ülkemizi başarıyla temsil etmektedir. 20 yıllık bu yolculuğumuz içerisinde sizlerle birlikte nice ilklere imza attık. Ben inanıyorum ki, sizlerle birlikte Polgün, sektörünün yükselen gücü olmaya devam edecektir.”

Polgün CEO’su İbrahim Güngör konukların yeni yılını kutlarken, “Yeni bir yıla sayılı günler kala aileniz ve sizler için, sağlıklı huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyoruz. 2022 yılı, tüm hayallerimizin gerçekle buluştuğu, her gününüzün sevgi ve mutlulukla geçtiği, başarılar ve yeni projelerle dolu bir sene olsun” diyerek iyi dileklerini dile getirdi.  Yılbaşı balosunda İsmail Özkan’ın muhteşem sahnesiyle eğlenen Polgün ekibi ve konuklar, unutulmaz bir gece yaşadı. 

Editör: Gazete Muğla