Meteoroloji uyardı! Bugün Muğla’da hava nasıl olacak? Meteoroloji uyardı! Bugün Muğla’da hava nasıl olacak?

Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde bir işletme üşüyen köpeğe duyarsız kalmadı. Gittikçe soğuyan hava şartlarından dolayı üşüyen sokak köpeğine işletmenin çalışanları sahip çıktı. İşletmenin giriş kapısının önüne yatan ve titreyen köpeğin üzerine mont örterek ısıtmaya çalışan iş yeri çalışanları görenlerin takdirini topladı.

Gördükleri olay karşında duygulandığını dile getiren bir vatandaş; “Öncelikle işletmeyi bünyesinde böyle merhametli çalışanlar bulundurduğu için kutluyorum. Hepimizin görmezden geldiği ama gerçek olan bir şey bu. Sokak hayvanları bu havalarda zor şartlarda yaşıyor ve ısınacak kuytu yerler arıyorlar. Bu işletmede çalışan arkadaşlarda duyarsız kalmayarak kendi montlarını köpeğin üstüne örterek ısıtmaya çalışmış. Böyle güzel yürekli insanlar gördükçe çok mutlu oluyor. Allah güzel kalpli insanlardan razı olsun” ifadelerini kullandı.

Öte yandan işletme çalışanları, bu konuda herkesin duyarlı olmasını gerektiğini belirterek vatandaşları soğuk havalarda hayvanlara karşı daha duyarlı olmaya davet etti.

Editör: Gazete Muğla