MUSTAFA İNCİ-Muğla Gazetesini ziyaret eden Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk referandum ve Fethiye’nin il olmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Öztürk “ Fethiye’nin il olmasını isterim. Ancak bizim hükümet olarak böyle bir çalışmamız yok” dedi. Öztürk “ Nisan ayında yapılacak referandumda ülke genelinde evet çıkacağını düşünüyorum. Muğla’da ise evet oylarının oranının yüksek olacağını tahmin ediyorum” dedi.

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk önceki gün Muğla Gazetesini ziyaret etti. Muğla Gazetesi imtiyaz sahibi Zübeyda Fellahoğlu ve Genel Yayın Yönetmeni Mustafa İnci ile gündeme ilişkin görüş alışverişinde bulunan Nihat Öztürk ilk açıklamalarda bulundu.

Böyle bir çalışmamız yok

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk “Eğer bir yer il olacaksa bana göre ilk il olması gereken yer Fethiye’dir bunda hem fikiriz. Ama şu an için bizim hükümetlerimizin böyle bir çalışması yok. Yani bu konuda bir defa net olalım. Evet Fethiye İl olmayı hak ediyor. Eğer böyle bir proje böyle bir şey gelecekse ilk sahiplenebileceklerden bir tanesi Fethiye’dir. Ama böyle bir şey yok. Benim böyle bir duyumum yok. Ben iktidar partisinin Muğla milletvekiliyim böyle bir duyumum yok” dedi.

Muğla'da yaban hayatı fotokapana yansıdı Muğla'da yaban hayatı fotokapana yansıdı

Muğla’da evet yüksek çıkacak

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk “Nisan ayında yapılacak olan referandum da Türkiye genelinde 57 ile 62 arasında evet oyunun çıkacağını düşünüyorum. Muğla’da da yüzde 42 ile yüzde 45 arasında evet oyu çıkacağına inanıyorum” dedi.

Editör: Gazete Muğla