Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu; Muğla Millet Buluşması'nda Muğlalılarla bir araya geldi.

Muğla’ya haksızlık yapıldığını kaydeden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, “Biz bunları hak etmiyoruz. Hangi konuda hangi meslek grubunda olursa olsun, genç, ihtiyar, sanayicisi emeklisi herkes gerçekten büyük bir azap çekiyor. Bundan kurtulmamız lazım. Bunun için altı genel başkana huzurlarınızda teşekkür etmem lazım. Altı kişi farklı görüşleri olmasına rağmen ülkenin geleceğini kurtarmak adına hepsi bir araya geldi. Hepsinin bazı ilkelerinden vazgeçtiler ama tek ülkede birleştiler. Ülke için vatan için ve cumhuriyetin geleceği için çok haksızlık yapıldı. Muğla’ya da çok haksızlık yapıldı. Muğla’nın hükümete verdiği verginin ancak yüzde yedisini merkezi hükümet yatırım olarak geri veriyor. Bunu hak etmiyoruz. Biz daha fazlasını hak ediyoruz. Onun için bu değişim mutlaka olmalı. Yöneticilerle milleti bir araya getirerek yeni bir bahara hep beraber ulaşacağız. Bu azap bu adaletsizlik hepsi ortadan kalkacak ve güven duygusu oluşacak. En büyük sıkıntımız güven olmaması. Birinci yüzyıla Mustafa Kemal Atatürk ile başladık. İkinci yüzyıla onun bütün ilkeleriyle beraber yetişmiş ve sahip bir kişiyle yani Kemal Kılıçdaroğlu’yla başlıyoruz” diye konuştu.

Muğla’ya İngiliz akını: Sadece 9 ayda Muğla’ya 3 milyon turist… Muğla’ya İngiliz akını: Sadece 9 ayda Muğla’ya 3 milyon turist…

HABER:GÜZİDE KASIM

Editör: Beritan Yücel