Ortaca’da Selahattin Yalnız, birlikte yaşadığı Fitnat Ertekin ile Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılmış, Fitnat Ertekin’in kızı B.D. (18) ile evlerinde kalan F.T.B.’nin kendisine uyku ilacı verip, parasını alarak kaçtıklarını iddia etmişti. Evden kaçan kızlar, yine aynı programa katıldı. Canlı yayınla Selahattin Yalnız’ın evine bağlanan Müge Anlı, Selahattin Yalnız’ın evden kaçan 2 kızın yanı sıra, Fitnat Ertekin’in yanlarında yaşayan diğer kızını da yıllardır cinsel istismarda bulunduğunu iddia etti.

CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDILAR

Selahattin Yalnız ise iddiaları reddederek, videoların gerçek olduğunu ancak o sırada uyku ilacı verdiklerini iddia etti. Ortaca Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Selahattin Yalnız’ın yaşadığı eve gelerek, Selahattin Yalnız ile birlikte Fitnat Ertekin’ı gözaltına aldı.

TUTUKLANDI

Yaklaşık 6 saat süren ifade işlemlerinin ardından, Selahattin Yalnız ile Fitnat Ertekin, tutuklanma istemiyle Ortaca Adliyesi’ne sevk edildi. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Selahattin Yalnız çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, birlikte yaşadığı Fitnat Ertekin ise serbest bırakıldı.

KENDİ ÖZ ÇOCUKLARINI DA İSTİSMAR ETMİŞ

Selahattin Yalnız’ın dayısı N.B. canlı yayına bağlanarak şok eden iddialarda bulundu. Selahattin Yalnız’ın dayısı N.B., “İlk evliliği teyzesinin kızıylaydı. Yeğenim Avustralya gelince ben pişman oldum dedi. Bu evlilik 6 ay sürdü. Daha sonra Kıbrıs’ta biriyle tanışmış onunla evlenicim dedi. Evlendiler bu eşinden 4 kızı oldu. En ufak çocuğunun tecavüze uğradığı ortanca kızı da aynı şekilde tecavüze uğradığını söylüyor. Üçüncü hanımı olan Avustralyalı kızdan 2 kız 2 oğlan çocuğu var. O çocuklardan biride tecavüze uğradığını söylüyor. Ben bunları sizle beraber bugün öğrendim. Bütün çocuklar bunları annelerine anlatmışlar” dedi.

ANNE FİTNAT: “YILLARCA KORKUDAN SUSTUM”

Cinsel istismara uğradığını iddia eden F.T.B. canlı yayına katılan annesiyle yüzleşmek istemedi. Canlı yayına katılan Anne Fitnat Ertekin, “Bakım evine yerleşmek istiyorum. Benim tek istediğim kızım yanımda olsun yeter. Kızımı yanımda istiyorum. O eve gitmek istiyorum. Ailem bana sahip çıkmıyor. Korktum, bana şiddet uyguluyordu. Selahattin’in tutuklanmasından mutluyum” dedi.

“ANNEMLE KALMAK İSTEMİYORUM”

Taklit ve tağşişli ürünler Muğla'da belirleniyor Taklit ve tağşişli ürünler Muğla'da belirleniyor

Annesiyle birlikte yaşamak istemeyen Cinsel istismara uğradığını iddia eden F.T.B, “Ben sığınma evinde kalmak istemiyorum. Bahar’ın amcası bize iş ayarlayacak biz beraber orada kalacağız. Ben annemle kalmak istemiyorum. O gün yayında her şeyi anlatacaktın. Korkma dedim sana” dedi.

Editör: Beritan Yücel