Muğla’nın Ortaca ilçesinde Atatürk anıtına çelenk sunma töreni ile başlayan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. Yılına özel kutlama etkinlikleri Ahmet ateş stadında devam etti.

Ahmet Ateş Stadında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Okulların ve Halkın Selamlaması, Açılış Konuşması, Gençlik adına konuşma, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi, Gençliğin Ataya Selamı, Şeref Çağrısı, Gençlik Marşı, Tören Geçişi, Dereceye giren öğrencilere Ödüllerinin verilmesi, Halk Oyunları Gösterisi, Şiirler, Taekwando Gösterisi, Jimnastik Gösterisi ve Karma Hareketler ile devam etti.

1 ay sonra evlenecekti: Gelinlik yerine kefen giydi 1 ay sonra evlenecekti: Gelinlik yerine kefen giydi

dsc03371.jpg

Program, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir ve protokol üyelerinin gençlerle bir araya gelerek, fotoğraf çekimiyle son buldu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. Yılı kutlama programına Ortaca Kaymakamı Meral Uçar, Deniz Hava Üs Komutanı V. Albay Ahmet Emre İnal, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Genç, Ortaca İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İlker Karaalp, Ortaca İlçe Emniyet Müdürü Raşit Tosun, siyasi parti temsilcileri, şehit yakınları, gaziler, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

-Temel Irmak

Editör: Güzide Kasım