Meteoroloji açıkladı! Bugün Muğla’da hava nasıl olacak? Meteoroloji açıkladı! Bugün Muğla’da hava nasıl olacak?

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma etkinlikleri kapsamında kan bağışı kampanyası ve lokma hayrı düzenledi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma etkinlikleri kapsamında öğretmenlerin de katılımıyla Kızılay Menteşe Kan Alma Merkezi işbirliğinde kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kan bağışı kampanyasına Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü Soner Kaya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Eylen Terzi, Turgutreis Anadolu Lisesi Müdürü Muhammet Göktaş ve okul müdürleri katıldı.

Düzenlenen kan bağışı kampanyası hakkında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, “Öğretmenlerimiz 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin 106. yıldönümünde kan bağışı kampanyası ile Mehmetçiğe destek oluyor” ifadelerini kullandı.

Kan bağışı kampanyasının ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasında Çanakkale Şehitleri için lokma hayrı düzenlendi. Töre, “106. yıl dönümümüzde kutladığımız Çanakkale şehitlerimizi anmak adına bugün hayır olsun diye lokma dağıtımı yaptık. Allah kabul etsin ruhları şad olsun mekanları cennet olsun” şeklinde konuştu.

Editör: Gazete Muğla