Öğretmen Etkileşim Günleri’nin 9’uncusu gerçekleştirildi

Öğretmen Etkileşim Günleri’nin 9’uncusu gerçekleştirildi
 MUHABİR
İl Millî Eğitim Müdürlüğünce 2023-2024 eğitim öğretim yılında yürütülmeye başlayan Muğla Öğretmen Etkileşim Günleri’nin 9’uncusu, İl Millî Eğitim Müdürü Emre Çay'ın katılımlarıyla Dalaman ilçesinde gerçekleştirildi.

Öğretmen Etkileşim Günleri, Muğla'daki öğretmenleri doğayla iç içe ortamlarda bir araya getirmeye, farklı spor dallarıyla, kültürel ve sanatsal etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor.

Ekim ayında Menteşe’de başlayan Öğretmen Etkileşim Günleri’nin 9’uncusu, İl Millî Eğitim Müdürü Emre Çay’ın katılımlarıyla Dalaman’da yapıldı. İlçedeki 35 okulu temsilen 35 öğretmenin yer aldığı etkinliğe, İlçe Millî Eğitim Müdürü Taner Şen ve şube müdürleri de iştirak etti.

Dalaman açık cezaevi sosyal tesislerinde öğretmenlerle bir araya gelen İl Millî Eğitim Müdürü Emre Çay, Öğretmen Etkileşim Günleri vesilesiyle meslektaşlarıyla bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu belirtti. İl Müdürü Emre Çay, yoğun çalışma temposu içinde öğretmen buluşmalarının motivasyon kattığını, iletişimi güçlendirdiğini söyledi.

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’ne dair düşüncelerini dile getiren İl Müdürü Emre Çay "Uzun soluklu bir çalışmanın ürünü olan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, köklerden geleceğe uzanan bir perspektif sunarak, öğrencilerimizin çağın gerektirdiği becerilerle donatılmasını amaçlıyor. Sadeleştirilmiş, beceri odaklı, bütüncül eğitim yaklaşımını içeren bu yeni modeli, sınıflarda öğrencilerimizle buluşturacak olan siz değerli öğretmenlerimize sonsuz güveniyoruz. Bakanlığımızın büyük özveriyle hazırlamış olduğu yol haritamız rehberliğinde, öğrencilerimizi hep birlikte geleceğe daha güçlü şekilde hazırlayacak; Cumhuriyetimizin ikinci asrı olan Türkiye Yüzyılını birlikte inşa edeceğiz.” dedi.

Öğretmenlerle karşılıklı görüş alışverişi içinde geçen sohbetin ardından Dalaman Tenis Kulübü ziyaret edildi. Tenis sporunun kurallarını öğrenen öğretmenler, İl Müdürü Emre Çay eşliğinde doyasıya tenis oynadılar; keyifli bir gün geçirdiler.

Bu haber toplam 180 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.