İki yaka, Bodrum'da buluştu İki yaka, Bodrum'da buluştu

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen '1071'den 2071'e Anadolu Tarihine yolculuk' adlı liseler arası deneme, hikaye ve şiir yarışmasında,  Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi öğrencisi Yağmur Şahin “Zamanın Gönderdiği Ulak” adlı hikaye ile 2’inci olarak ödülünü Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan aldı.

Gözde Yağcı

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği işbirliğinde düzenlenen '1071'den 2071'e Anadolu Tarihine yolculuk' adlı liseler arası deneme, hikaye ve şiir yarışmasının ödül töreninde yazdığı hikaye ile 2’inci olan Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi öğrencisi Yağmur Şahin ödülünü Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk'tan aldı. 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde yazıp gönderdiği şiiri ile ikinci olan Yağmur Şahin, Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi’nin gururu oldu.

Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi Müdürü İlyas Yılmaz, “ Öğrencimiz Yağmur Şahin’i ve öğretmenimiz Betül Özsoy'u kutluyoruz”dedi.

Editör: Gazete Muğla