Yavuz Ağıralioğlu'nun Anahtar Partisi'nin tanıtım toplantısı Ankara ATO'da başladı.Yavuz Ağıralioğlu tarafından kurulan Anahtar Partisi'nin tanıtım ve basın açıklaması gerçekleşiyor. 
Ağıralioğlu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Hükümetin planı ortaya çıktı! Asgari ücret bakın kaç lira olacak Hükümetin planı ortaya çıktı! Asgari ücret bakın kaç lira olacak

Whatsapp Image 2024 10 28 At 15.34.59 (1)

"İktidar Cumhuriyet'in 100. yılı hedeflerine ulaşamadığı için bu salondayız. Keşke iktidar milletin gösterdiği itimada karşılık verseydi. 
Vatanına bağlı herkes bizimdir. Ben bu toprakların evladıyım diyen herkesin yanındayız. Aziz milletim, şimdi de sadece size bağlı kalarak, memleketimizin geleceğini inşa edebilmek amacıyla, arkadaşlarımla beraber yeni bir mücadeleye başlıyoruz. Bu mücadele, sizleri hak ettiğinizi düşündüğümüz güçlü bir geleceğe taşıma mücadelesidir. Hiç kimseyi ayırmadan, hiç kimseyi kayırmadan ve hiç kimseyi kırıp dökmeden memleketimizi bir ve beraber etme irademizin partisini kuruyoruz"
Anahtar Parti'nin taoplantısına vatandaşların yoğun ilgisi dikkat çekti.

Whatsapp Image 2024 10 28 At 15.34.59 (2)

İYİ Parti'den istifa etmişti
Ağıralioğlu, Büyük Birlik Partisi'nde siyaset yapmış ardından Mayıs 2018'de İYİ Parti'ye katılmıştı. Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti'de grup başkanvekilliği ve parti sözcülüğü görevlerini yürütmüştü.
Ağıralioğlu, 2023 seçimleri öncesinde Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğini söylemiş ardından 5 yıldır üyesi olduğu İYİ Parti'den istifa etmişti.

Whatsapp Image 2024 10 28 At 15.34.50

Muhabir: KENAN GÜRBÜZ