Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin’i kim öldürdü sorusu hala yanıt bulmadı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma devam ederken yeni alınan ifadeler doğrultusunda yeni çalışmalarda yürütülüyor. Uzun süreden beri aile üyelerinin ve köy sakinlerinin Sessiz kalması dikkat çekiyordu. Ancak bir sosyal medya paylaşımı, Narin Güran cinayetinde köyün neden sessiz kaldığını da gözler önüne serdi.

Olay gecesinde köyde kimsenin dışarıya çıkmasına izin vermediklerini belirten Ali Güran, o gece Milletvekili Galip Ensarioğlu ile defalarca kez görüşme yapıldığını iddia etti. Galip Ensarioğlu’nun bu cinayeti kapatacağını söylediğini ve yüklü miktarda para istediğini de iddia eden Ali Güran, aynı zamanda arazi talebinde de bulunduğunu öne sürdü.

HER AN ÖLDÜRÜLEBİLİRİM

Kasko seçerken nelere dikkat edilmeli? İşte yapılması gerekenler! Kasko seçerken nelere dikkat edilmeli? İşte yapılması gerekenler!

Narin’in kuzeni olduğunu öne süren Ali Güran, köyde yaşadığını belirterek "her an öldürülebilirim" ifadelerini kullandı. Nokta olayı kapattıran ve Köyü susturan kişinin Galip Ensarioğlu olduğunu iddia eden Ali Güran Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “lütfen gözaltına alın” diye seslendi.

narin-guran.jpg

Kaynak: Haber Merkezi