Her yıl, ilk günkü gibi coşkuyla kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bu yıl da Muğla’da coşkuyla kutlanacak.

Muğla’da Emeklilere Özel Halk Günü devam ediyor Muğla’da Emeklilere Özel Halk Günü devam ediyor

Bu sene 101. yılını kutlayacağımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Muğla’ya ünlüler akın edecek.

Bu kapsamda, Menteşe’de Norm Ender, Yatağan’da Zakkum, Dalaman’da Grup Gündoğarken, Marmaris’te Fuat Saka, Ortaca’da Evdeki Saat, Bodrum’da Volkan Konak ve Yaşar, sahne alacak.

Diğer ilçelerde düzenlenecek konserlere ilişkin henüz açıklama yapılmadı.

MENTEŞE’DE NORM ENDER RÜZGARI ESECEK

Etkinlikler 29 Ekim Cumartesi günü saat: 20.00’da Cumhuriyet Meydanında Fener Alayı ile başlayacak. Sevilen sanatçı Norm Ender akşam saat: 21.00’de Cumhuriyet Meydanında sahne alarak hayranlarıyla buluşacak.

BODRUM’DA “VOLKAN KONAK” COŞKUSU

Bodrum Belediyesi tarafından hazırlıkları yapılan etkinlikler kapsamında 29 Ekim Salı günü 19.23’te Milta Bodrum Marina’dan Bodrum Belediye Meydanı’na Fener Alayı yürüyüşü yapılacak ve akabinde Bodrum Belediye Meydanı’nda ünlü sanatçı Volkan Konak, Cumhuriyet coşkusunu Bodrum halkıyla paylaşacak.

TURGUTREİS MAHALLESİNDE “YAŞAR” SEVİNCİ

Bodrum’un Turgutreis Mahallesinde de 29 Ekim Salı günü fener alayı ve konser etkinliği gerçekleşecek. Akçaalan Düğün Salonu önünden 19.23’te başlayacak ve Turgutreis Atatürk Meydanı’na kadar sürecek olan Fener Alayı sonrası Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan program kapsamında Türk pop müziğinin unutulmaz ismi Yaşar, sevenleriyle buluşacak.

Muhabir: SERDAL KAYHAN