Ligde oynadığı son beş maçtan 13 puan toplayan ve zirve yarışında iddialı duruma gelen Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ermaş Muğlaspor ligde Pazar günü deplasmanda Kızılcabölükspor’a konuk olacak.

Muğlaspor yarın seyircisine kavuşuyor Muğlaspor yarın seyircisine kavuşuyor

Ligde hafta içi mesaisinde kendi sahasında Güreller Lojistik Yeşil Çınarspor’u tek golle mağlup ederek altın değerinde üç puanın sahibi olan yeşil beyazlı ekip, Pazar günü oynayacağı Kızılcabölük maçını kazanıp galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Futbolcularını Yeşil Çınarspor karşısında aldıkları galibiyet nedeniyle kutlayan Ermaş Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, hafta içi oynanan maçta kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti. Kızılcabölük maçını da kazanıp ligde galibiyet serisini sürdürmeyi planladıklarını ifade eden Teknik Direktör Urhan, ‘Çalışmalarımızı tamamladık. Tüm hesaplarımız üç puan üzerine. Ligdeki her maçımıza ayrı final gözüyle bakıyoruz. Ligin sonunda hedefe ulaşmak için çok yoğun çalışıyoruz. Bizleri destekleyen herkesten takımımıza daha fazla sahip çıkmasını istiyoruz’ dedi.

Editör: Beritan Yücel