Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) şampiyonluk hedefiyle yola çıkan lider Muğlaspor, ligin 9.haftasında Isparta takımı Keçiborlu Belediyespor’u 10 Aralık Pazar günü kendi sahasında ağırlayacak.

İki Muğlalı aile birbirine umut oldu: 8 hayat birbirine bağlandı İki Muğlalı aile birbirine umut oldu: 8 hayat birbirine bağlandı

Geçtiğimiz hafta yerel derbide Yatağanspor ile karşılaşan Muğlaspor, Yatağanspor’u 2-1 mağlup ederek 20 puanla ligde ilk sıraya yükselmişti.

Yeşil beyazlılar, bu hafta da rakibini mağlup ederek liderliğini sürdürmek istiyor.

Pazar günü saat 14.00’de Atatürk Stadında oynanacak maça tüm Muğlalıları davet eden Muğlaspor Basın Sözcüsü Barış Yayman, bu hafta da rakip takımı farkla yenerek liderliği sürdürmek istediklerini söyledi.

Yayman, “Takımımız lider. Teknik heyet, oyuncularımız, herkes motive olmuş durumda. Moraller yerinde. Tüm şehri Muğlaspor’a destek olmaya davet ediyorum. Bu liderlikle bu maçı da kazanmak istiyoruz. Keçiborlu Belediyespor maçını kazanarak, bir sonraki hafta deplasmana güçlü bir şekilde gitmek istiyoruz. Alacağımız galibiyetlerle ilk yarıyı lider olarak tamamlamak istiyoruz, en büyük hedefimiz bu. Bu vesileyle tüm şehri maça davet ediyorum” diye konuştu.

Editör: Beritan Yücel