48 Gençlik Taraftarlar Derneği, Muğla’nın stat sorununa ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Vali İdris Akbıyık, Muğla Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal'a çağrıda bulundu.

Muğla Atatürk Stadı depreme dayanıksız olduğu için bir an önce yıkılıp en hızlı şekilde yerinde yeni bir stat yapılması çağrısında bulunan 48 Gençlik Taraftarlar Derneği açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Gençlik Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak, Sayın Valimiz İdris Akbıyık, Sayın Muğla Milletvekillerimiz, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Aras ve Menteşe Belediye Başkanımız Gonca Köksal'a çağrıda bulunuyoruz.

Büyükşehir Meclisinde kredi ve borçlanma tartışması Büyükşehir Meclisinde kredi ve borçlanma tartışması

Bilindiği üzere zorlu bir sezonu geride bıraktık ve büyük bir başarı hikayesi yazıp şampiyon olarak Muğlaspor’umuzu tekrar hak ettiği profesyonel lige kavuşturduk. Sezon içerisinde birçok kez gündeme gelen stadımızın depreme dayanıksız raporunun bulunmasından dolayı yıkım kararının çıktığını bugün öğrendik. Yılların anılarını barındıran acı tatlı hikayelerin ortak noktası olan Muğla Atatürk Stadı yıkılıyor. Bu haber bir yönden bizleri üzüntüye boğarken bir yandan da Muğla’nın hak ettiği modern stada kavuşması fikri de hepimizi sevindiriyor. Bodrumspor’un Süper ligde, Fethiyespor’un İkinci Ligde, Muğlaspor’umuzunda 3.ligde olduğu bir ortamda turizmin başkenti Muğla’mızda Muğla Atatürk Stadının bir an önce yıkılıp en hızlı şekilde yerinde yapılması Muğla Sporu için acil bir ihtiyaçtır. Muğla Halkı olarak Devlet büyüklerimizden bu konuda destek ve cevap bekliyoruz.”

Editör: Beritan Yücel