Muğla Haberleri

MUĞLA’DAKİ SAĞLIK YATIRIMLARI MASAYA YATIRILDI

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Rıza Uçan, Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Söyle ve Genel Müdürlüğün teknik ekibi Muğla ve Denizli‘yi ziyaret ederek devam eden projeleri yerinde incelediler.

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Rıza Uçan, Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Söyle ve Genel Müdürlüğün teknik ekibi Muğla ve Denizli ‘yi ziyaret ederek devam eden projeleri yerinde incelediler.
Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Rıza Uçan ve beraberindeki heyet, Muğla Şehir Hastanesi Proje Alanı ve Denizli Şehir Hastanesi şantiyesini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Muğla ve Denizli İl Sağlık Müdürlüklerinde gerçekleştirilen toplantılarda ise sağlık yatırımlarına ve yeni yatırım taleplerine dair yetkililerden sunum alınarak, talepler değerlendirildi.
Yetkililer, Sağlık Bakanının öncülüğünde Sağlık Bakanlığınca, Muğla ve Denizli’deki projelerin en kısa sürede tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulmasının hedeflendiği bilgisini vererek, “Sağlık Bakanlığınca yapımı devam eden ve planlanan sağlık yatırımlarının, bölge halkının sağlık hizmetlerine en etkin şekilde erişimini kolaylaştıracak ve sağlık altyapısının da güçlendirilmesine önemli katkı sağlayacak” bilgisini verdiler.