Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi üstün başarı belgesi aldı Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi üstün başarı belgesi aldı

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Düğerek Mahallesi Hafız Gürül Sokak’ta 19 Mayıs’ta saat 22.00 sıralarında oto elektrikçisi olarak çalışan H.B. birlikte yaşadığı kadın H.Y’yi yakarak öldürdüğü ortaya çıkmıştı.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında, H.Y’nin 16 yaşındaki oğlunun ifadesine psikolog eşliğinde başvurulmuştu. Çocuk ifadesinde H.B’nin annesini öldürdüğünü polise anlatmıştı.

Küçük çocuğun verdiği ifadenin ardından, imam nikahı ile birlikte yaşadığı H.Y’yi yakarak öldürdüğü ortaya çıkan ve polis ekiplerince gözaltına alınan H.B, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

ÇOCUKLARA SAHİP ÇIKACAKLAR

imam nikahlı olarak birlikte yaşadığı kişi tarafından yakılarak öldürülen H.Y’nin 2 küçük çocuğunun olduğu bilgisi üzerine Muğla Aile Sosyal Hizmetler Müdürlüğü olaya müdahil oldu. Muğla Aile Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerinin ölen kadının 16 ve 9 yaşındaki 2 çocuğuna sahip çıkmak için harekete geçtiği ve ölen kadının yakınları ile görüşüldüğü öğrenildi.
Ayrıca, dava sürecinin de Muğla Aile Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından takip edileceği öğrenildi.