CHP, hafta sonu Muğla'da kampa girecek CHP, hafta sonu Muğla'da kampa girecek

Pençe Kilit Harekâtı bölgesinde hain terör örgütü PKK / YPG tarafından yapılan saldırı sonucunda şehit olan 12 askerimiz için Türkiye Gençlik Birliği Muğla İl Teşkilatı, üniversite kampüsünde basın açıklaması ve yürüyüş gerçekleştirdi.

whatsapp-image-2023-12-25-at-16-16-31.jpeg

Üniversitedeki Öğrenci Sarayı’nda saygı duruşunda bulunan öğrenciler, İstiklal Marşı okuyup ardından yürüyüş gerçekleştirdi. “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez”, “Hepimiz Mehmed’iz, PKK’ya Yeteriz” sloganlarının atıldığı yürüyüş öncesinde gerçekleştirilen açıklamada konuşan TGB Muğla İl Sekreteri Mücahit Etli, şu sözlere yer verdi:

whatsapp-image-2023-12-25-at-16-16-30-1.jpeg“12 askerimizi PKK’nın hain saldırısında şehit verdik. Bugün derslerimize bunun acısı ile girdik, bugün yemeğimizi yüreğimiz yanarak yedik. Öfkemiz büyük! Ama kararlılığımız daha büyük! Ellerinde Amerikan bayraklarından güç alan, haince eylemlerle moral bulanlar yenilmeye mahkumdurlar çünkü bu milletin Ömer Halisdemirleri, Mustafa Kemalleri tükenmez. Türk gençliği olarak dosta da düşmana da Mehmetçiğin namlusundan bakıyoruz. Cephede Mehmetçiğiz, okul sıralarında Eren Bülbül'üz.”

whatsapp-image-2023-12-25-at-16-16-30.jpeg12 askerimiz şehit eden terör örgütlerinin arkasında ABD’nin bulunduğunu dile getiren İl Sekreteri Mücahit Etli, açıklamasını şu sözlerle noktaladı:

“12 şehidimizin katilini "hain terör örgütü" kalıplarına sığdırmayacağız. Katil bellidir! Mehmetçiğimizin kanı, PKK'ya "benim kara gücümdür" deyip koruyup kollayan ABD'nin elindedir! Mehmetçiğimiz ABD himayesindeki PKK kurşunlarıyla şehit edildiler. Şehitlerimize söz veriyoruz: PKK'ya karşı Türk gençliği olarak üniversitelerde görev başındayız. Gün, kürsülerden nutuk atma günü değildir. Gün, 12 şehidimiz için PKK'dan ve onu koruyan ABD'den hesap sorma günüdür. Türk gençliği olarak Muğla Üniversitesi'nden ilan ediyoruz: Hepimiz Mehmed’iz, PKK'ya yeteriz.”

Editör: Beritan Yücel