Muğla Menteşe İlçesi Kötekli Mahallesinde bulunan Muğla Erkek Öğrenci Yurdunda yapılan kan bağışı etkinliği, Gençlik ve Spordan sorumlu Muğla Vali Yardımcısı Murat Kahraman, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, Hizmet Müdürleri, Şube Müdürleri, İl Müdürlüğü personelleri, Yurt personelleri, Gençlik Merkezi personelleri, gönüllü gençler ve Menteşe'deki yurtlarda kalan öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Muğla Büyükşehir Belediyesinde atama rüzgarı Muğla Büyükşehir Belediyesinde atama rüzgarı

Sabah saat 10:00'da başlayan kan bağışı etkinliği gün boyu yoğun bir katılım ile sürdü ve gece saat 23:00'a kadar devam etti.

317 KİŞİYLE REKOR KIRILDI
İhtiyacı olan milyonları hep birlikte hayata bağlıyoruz mottosuyla yapılan kan bağışı etkinliğinde yurtlarda barınan öğrencilerin hassasiyeti sonucu 317 kişinin katılımıyla Muğla'da ve Bölgede rekor kırılmış oldu.

Gün boyu yapılan kan bağışını yakından takip eden Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, Kan bağışının startını Vali Yardımcımız Sayın Murat Kahraman ile birlikte verdiklerini ifade etti. "Personellerimizin, gönüllü gençlerimizin ve yurtlarımızda barınan öğrencilerimizin yoğun katılımıyla kan bağışı etkinliğimizi rekorlar kırarak tamamladık, böylelikle amacımıza ulaşmış olduk ve ihtiyacı olan milyonları Muğla olarak hayata bağladık" dedi.

Editör: Güzide Kasım