Büyükşehir 35 yeni otobüs alıyor Büyükşehir 35 yeni otobüs alıyor

Güney Ege Bölge Kan Merkezi tarafından Muğla’daki Menteşe KYK Müdürlüğünde kan bağışı kampanyası başlatıldı, Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, kan bağışında bulunanlarla konuşarak bağışta bulundukları için teşekkür etti. Alınan bilgiye göre, son dönemde artan kan talepleri ve düşen kan bağışları nedeniyle Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Güney Ege Bölge Kan Merkezi tarafından Menteşe KYK Müdürlüğünde kan bağışı kampanyası düzenlendi. 

Whatsapp Image 2024 10 23 At 13.11.30 (1)
Muğla’daki Menteşe KYK Müdürlüğünde düzenlenen kan bağışı kampanyasına öğrenciler ve personel yoğun ilgi gösterdi. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş’ta KYK personeli ile birlikte kan bağışında bulundu. Kan bağışında bulunanlara Kızılay ekipleri tarafından çeşitli ikramlarla bulunuldu ve Kızılay logolu bardaklar hediye edildi.

Whatsapp Image 2024 10 23 At 13.11.32
VALİ’DEN DESTEK ZİYARETİ
Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, kan bağışı kampanyasının yapıldığı KYK Müdürlüğünü ziyaret ederek kan başından bulunanlarla konuşarak, hangi bölümde okuduklarını ve nereli olduklarını sordu. Kan bağışında bulunanlara teşekkür eden Vali Akbıyık, kan bağışının önemine işaret ederek bu tür kampanyalarının yaygınlaştırılması gerektiğini söyledi.
Güney Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Ferda Korkut ise Muhabirimiz Kenan Gürbüz’e şunları söyledi:
“Bugün çok büyük bir kan bağışı organizasyonumuz var. Amacımız Muğla’da KYK’da geçen yıl kırdığımız kan bağışı rekorunu geçmek. Geçen yıl yaptığımız kan bağışı kampanyamızda 315 kan bağışı almıştık. Hedefimiz bu sene bunu geçmek. Geçen yıl kan verenlerin büyük bir bölümü de ilk defa kan bağışında bulunmuştu. Valimiz de bugün bizleri ziyaret ederek destek verdi. Gençlerimizi çok önemsiyoruz. Gençlik Spor İl Müdürümüze destekleri için teşekkür ediyoruz. Bizim hez zamanki sloganımız, “Biz Birbirimize Candan Bağlıyız”. Düşenin yanında biz varız. Ne zaman ihtiyacınız olursa bir her zaman orada olacağız”

Muhabir: KENAN GÜRBÜZ