Muğla Haberleri

Muğla'da öğrencilere ücretsiz çorba ikramı

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğünce Üniversite öğrencilerine ücretsiz çorba ikram edilecek. İlk aşamada Aydın'da başlayan proje kısa bir süre sonra Muğla ve Denizli'de hayata geçirilecek.

Aydın Vakıflar Bölge Müdürü Yusuf Dural, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Vakıflar Genel Müdürü Sayın Sinan Aksu öncülüğünde 16. Yüzyıldan günümüze gelen Osmanlı Mutfağının vazgeçilmez lezzeti, kültürel bir miras ve şifa deposu olan çorba ikramı etkinliğinin ilkini Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü olarak Adnan Menderes Üniversitesinde, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi öğrencilerine Üniversite Rektörü Bülent Kent, Genel Sekreter Bertan Akyol, İl Müftüsü Hasan Güneş , AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın ve Kurum amirleri ile birlikte gerçekleştirdiklerini belirterek, şu bilgileri verdi:
"Yıl boyunca pazartesi günleri Adnan Menderes Üniversitesinde Cuma günleri ise Aydın Süleyman Bey Camisinin önünde saat:08:30-09:30 arası 1.000 kişilik çorba ikramımız olacak. Öğrencilere yönelik bu programımız ileriki zamanlarda Denizli'de Pamukkale üniversitesi öğrencileri ve Muğla'da ise Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileri için gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü olarak Türkiye geneli yapılan Filistin yürüyüşünde Muğla'nın Menteşe İlçesi Kötekli Mahallesinde düzenlenen “Direnişe Selam, Siyonizme Lanet” temalı Filistin’e destek yürüyüşü yapan halkımıza da çorba ikramlarımızı gerçekleştirdik"