Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü olarak atanan Mehmet İşçi görevine başladı.

İYİ Partili Ergun, Göcek tünelini sordu İYİ Partili Ergun, Göcek tünelini sordu

Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde Köyceğiz Orman İşletme Müdürlüğü görevini yürütürken Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü olarak atanan Mehmet İşçiyeni görevine başladı. 29 Haziran Perşembe günü görevine başlayan Mehmet İşçi’yemakamında ilk kutlamayı Muğla Orman Bölge Müdürü Mehmet Çelik, Bölge Müdür Yardımcısı Naci Polat,BTİ Şube Müdürü Ümit Portakal ile Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Mühendisi Suat Ünal yaptı.

Mehmet İŞÇİ…

Aydın’ın Çine ilçesinde 1967 yılında dünyaya gelen Mehmet İşçi, ilk ve orta öğrenimini Çine’de tamamladı. 1988 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesinden mezun oldu. 2 yıl sözleşmeli Mühendis olarak çalıştıktan sonra 1990 yılında yedek subay olarak askerlik görevini tamamladı.

Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde kadrolu olarak 1991 yılında Erzurum Orman Bölge Müdürlüğünde Karıncadüzü Orman İşletme Şefi olarak göreve başladı. Daha sonra sırasıyla 1992-1995 yıları arasında Karpuzlu Orman İşletme Şefi, 1995-2004 arası Söke İşletme Şefi, 2004-2008 arası Karaçam ve Ağla Orman İşletme Şefliği görevlerinin ardından 2008-2013 arasında Köyceğiz Orman İşletme Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2013-2014 yıllarında Yılanlı Orman İşletme Müdürü olarak görev yaptı. 2014-2017 yılları arasında Yatağan Orman İşletme Müdürü olarak görev yapan Mehmet İşçi, son olarak Köyceğiz Orman İşletme Müdürlüğü görevini yürütüyordu. 25 yıldır İşletme Şefi, İşletme Müdür Yardımcısı ve İşletme Müdürü olarak orman yangınlarıyla mücadelede birinci derece hassas bölgelerde görev yapan Mehmet İşçi, 29 Haziran 2017 tarihi itibariyle Muğla Orman Bölge Müdürlüğü Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü görevine başladı.

Mehmet İşçi evli ve 2 çocuk babası.

Editör: Gazete Muğla