Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Menteşe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen doğadaki can dostlarını besleme etkinliğine Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tahça, CHP Menteşe Gençlik Kolları başkanı Tuğçe Dur ve parti üyeleri katıldı. Sınırsızlık Meydanı’nda toplanan gençler, Kızıldağ, Orhaniye, Düğerek Mahallelerine ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakımevi'ne giderek hayvanlara mama desteğinde bulundular.

Whatsapp Image 2024 10 26 At 15.42.16

Büyükşehir 100 Yaş Evi sayısını arttırıyor Büyükşehir 100 Yaş Evi sayısını arttırıyor

“Hayvanların refahını ve haklarını korumak, gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakmak sorumluluğumuzun bir parçasıdır.”

CHP Menteşe Gençlik Kolları başkanı Tuğçe Dur düzenlenen etkinlik için “Doğadaki dostlarımız, doğanın bize birer hediyesidir. Yeri geldiği zaman en iyi arkadaşlarımız, yeri geldiği zaman önemli operasyonlarda iş arkadaşlarımız. Son zamanlarda gördükleri kötü muamele, yaşama haklarına aykırı olarak uyutma kararı ve maalesef çıkan yangınlarla yaşam alanlarının yok olması bizi derinden üzmüştür. Bu sebeple bugün kırsal kesimlerde bulunan hayvanlarımıza mama dağıtma amacıyla bu etkinliği düzenleyip bir adım atmak istedik.  Hayvanların refahını ve haklarını korumak ve gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakmak sorumluluğumuzun bir parçasıdır. Unutmayalım ki dünya, sadece insanlar için değil aynı zamanda tüm canlılar için de yaşanabilir bir yer olmalıdır.” ifadesinde bulundu.

Whatsapp Image 2024 10 26 At 15.37.12

“Elimizden ne geliyorsa herkese elimizi uzatmak istiyoruz”

CHP Menteşe Gençlik Kolları olarak spor, eğitim ve çocuklarla ilgili etkinlikler için ne gerekirse yapacaklarının sözünü veren Başkan Dur, “Elimizden ne geliyorsa bizden bir şey bekleyen herkese elimizi uzatmak istiyoruz. Özellikle bu zamanlarda gençlerin sorumluluğunun çok fazla olduğunu düşünüyoruz. Ülkemizi daha iyi yerlere getirmek için adımlar atmalı, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi'ni hiçbir zaman unutmadan yola devam etmeliyiz.” dedi.

Whatsapp Image 2024 10 26 At 15.26.04 (1)

Whatsapp Image 2024 10 26 At 15.26.04 (3)-2

Muhabir: SERDAL KAYHAN