Muğla’da avm’lere şok baskın!

Muğla’da avm’lere şok baskın!
 MUHABİR
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak AVM’lere eş zamanlı denetim düzenlendi.Muğla'da Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerince AVM’lere düzenlenen ŞOK Baskınlarda, hijyen, usule aykırılık, üretim yapılan yerler ve soğuk hava depoları denetlendi.

Tarım ve Orman Bakanlığın talimatları ile Muğla İl Tarım Müdürlüğü Gıda ve Kontrol Genel ekipleri kentte bulunan AVM’lere yönelik 81 ille birlikte eş zamanlı olarak denetimler gerçekleştirdi.
Ekipler, Muğla İl Genelinde, AVM’lerde bulunan satış ve toplu tüketim alanları bulunan işletmeleri denetledi.
Ekipler, işletmelerde hijyen, usule aykırılık, üretim yapılan yerler vb. konularda kontroller gerçekleştirdi. Ayrıca ürünlerin saklandığı soğuk hava depoları gibi alanlar da denetlendi.
Muğla Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise “Tarladan sofraya her adımda güvenli gıda için kontrollerimiz devam ediyor. Bakanlığımızın talimatlarıyla 09-13 Eylül tarihleri arasında il genelindeki AVM'lerde gıda satışı ve toplu tüketim hizmeti veren işletmelerde eş zamanlı denetimler gerçekleştirdik. AVM'lerdeki satış ve toplu tüketim yapılan işletmelere yönelik etkin denetimlerimiz devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.

Bu haber toplam 131 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.