Gülgün Çolakoğlu: “İstanbul Sözleşmesi’ne geri dönülmelidir” Gülgün Çolakoğlu: “İstanbul Sözleşmesi’ne geri dönülmelidir”

AK Parti MKYK Üyesi Hasan Sert, “Türkiye Buluşmaları” programı kapsamında Muğla’da basın mensupları ile bir araya geldi.
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi VİP salonunda düzenlenen basın toplantısında konuşan Sert, konuşmasında şunları söyledi:
“Muğla’mız çok özel bir güzel bir yer. Muğla dünyanın cennet köşelerinden birisi. Muğla Türkiye’mizin önemli Turizm destinasyonlarından birisi. Muğla’nın güçlenmesi demek. Ülke turizmi ve ekonomimiz için çok önemli. Muğla tarımda da çok önemli bir kent. Bu nedenle biz AK Parti olarak Muğla’ya ayrı bir önem veriyoruz. Muğla’nın kalkınması için canla başla çalışmaya kararlıyız. Türkiye’miz ise dünyanın en önemli ülkelerinden birisi. Ülkemiz edebiyatın, sanat başladığı önemli bir ülke. Türkiye bir çekim merkezi. Türkiye, ekonomik olarak, askeri olarak güçlü olmak zorundadır. Bugün Türkiye’ye Balkanlar ayrı bir umut bağlamış durumda. İslam ülkeleri Türkiye’ye umut bağlamış durumda. Türk Cumhuriyetleri ve Kafkaslar ayrı bir umut bağlamıştır. Afrika’da 55 ülkede insanlar Türkiye’ye umut bağlamış durumda. O yüzden biz Türkiye’yi güçlendirmek zorundayız. Türkiye’nin siyasi krizlere girmesine izin vermemeliyiz. Güçlü bir hükümet olmak zorunda. Türkiye’nin kendisine Umut Bağlayan ülkelerin umutlarını karşılaması lazım. Ülkemizi yıllarca 1.5 yıllık ömrü olan hükümetler yönetti. Biz 22 yıllık bir iktidarın getirdiği enerji ile ülkeyi yönetiyoruz. Dünya’da son 10 yılda yapılan önemli büyük yatırımların 6’sı bizim ülkemizde yapılmıştır. Biz küçük bir türbülans ile oy kaybı yaşasak da yeniden ayağa kalkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın”

whatsapp-image-2024-09-25-at-11-38-26-2.jpeg

AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça ise konuşmasında, şunları söyledi:
“Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca organize edilen Türkiye Buluşmaları kapsamında bugünde çok kıymetli Genel Başkan Yardımcımız , MKYK üyelerimiz ve Milletvekillerimiz ile Muğla'dayız.
Bu vesile ile ülkemizin başka şehirlerinden ilimize gelen Genel Başkan Yardımcımıza, MKYK üyelerimize ve Milletvekillerimize hoş geldiniz diyorum. Milletimizin kurduğu ve her daim milletimizin yanında olan AK Parti’miz bundan sonra da milletle beraber olmaya devam edecektir. Bugün Muğla'da Türkiye Buluşmaları programı kapsamında; Şehrimizin her bir noktasını ilce ilce, cadde cadde ,sokak sokak gezecek hemşerilerimizle buluşacağız. Bu vesile ile milletimizle aşkımızı, dinamizmimizi paylaşacak onların istek ve taleplerini dinleyerek, dertleri ile hem dert olacağız. Şehit yakınlarını, gazilerimizi ziyaret edeceğiz, Aynı zamanda bir vefa hareketi olan AK Parti olarak bugün bu dava da geçmişte görev yapmış büyüklerimizi ziyaret edeceğiz. Şehrimizin, iş insanları ve STK temsilcileri ile bir araya gelip şehrimizi konuşacağız. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizle bir araya gelip onların geleceğe yönelik duygu ve düşüncelerini dinleyeceğiz. Milletimiz, bizden daha çok çalışmamızı güç ve enerji toplamış bir şekilde yeniden yola revan olmamızı bekliyor. Şimdi her zamankinden daha fazla birbirimize tutunacağız, daha fazla sarılacağız, daha fazla kucaklaşacağız. Partimiz 23 yıldır ülkemizin çehresini değiştirmiş, ülkemize büyük eserler kazanddırmıştır.23 yıldır coşkun bir nehir gibi durularak akmakta, milletimizin ve dünya mazlumlarının umudu olmayı sürdürmektedir. 23 yıldır idealizmini, heyecanını ve en önemlisi saflığını korumuştur. Dünya durdukça, milletimiz var oldukça milletimize hizmeti cana minnet saymış bu hareket de var olacak yoluna çıkan engelleri birer birer aşacaktır.
Bu bağlamda bu programa katilim sağlayan Genel Başkan Yardımcımıza, MKYK üyelerimize ve milletvekillerimize katılımları için teşekkür ediyorum."

whatsapp-image-2024-09-25-at-11-38-27.jpeg

Türkiye Buluşmaları etkinliğine, AK Parti MKYK Üyeleri Hasan Sert, Mustafa Sever, Dilek Yıldız Büyükdağ, Mehmet Umut Tuncer, Mehmet Karabay, Kadem Mete AK Parti Muğla Milletvekili, AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, İbrahim Aydın AK Parti Muğla Koordinatörü , AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, AK Partinin 3 kademe İl ve İlçe başkanları ile AK Parti teşkilatları katılım sağladı.

Editör: İpek Güler