Yurt-Sağlık Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Eyüpoğlu yaptığı yazılı açıklamayla devlet korumasından ayrılan 926 kişinin kamuya atanmalarının gerçekleştiğini açıklayarak, “Muğla genelinde 16 kardeşimiz devlet kademesine atandı” dedi.

Neval Çolak

İYİ Partili Ergun, Göcek tünelini sordu İYİ Partili Ergun, Göcek tünelini sordu

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde koruma ve bakım altında bulunan ve reşit olarak kurumlardan ayrılan toplam 926 kişinin kamu kurumlarına memur olarak atamaları gerçekleşti.

Yurt-Sağlık Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Eyüpoğlu yaptığı yazılı açıklamayla, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nce belirlenen ve tercih hakkı bulunan gençlerin alınan tercih süreçleri sonrasında, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından çekilen kura sonucunda atamaları yapıldığını ve Muğla ili kamu kurumlarına, öğrenim durumlarına göre 16 kişinin atandığı açıkladı.

Yurt Sendikaları olarak, kamuya atanan kişilerin her daim yanlarında olacaklarını dile getiren Eyüpoğlu, “Kardeşlerimizin her daim yanlarında olacak, haklarını savunacak anlayış, güce ve bilgi birikimine sahibiz. Bu bilinç ve anlayış ile atanan kardeşlerimizin, devlet kapısından içeri adım attıklarından dolayı kendilerini kutlar, görev süresince sendika olarak her zaman yanlarındayız. Kardeşlerimizin sendika çalışmalarımızda yer almalarını temenni eder yeni görevlerinde devletine ve milletine bağlı kendini geliştiren geldiği yeri unutmadan hizmet etmelerini dileriz” dedi.

Editör: Gazete Muğla