SİNEM KARAKAYA- Menteşe Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından, Sınırsızlık Meydanı ve Cumhuriyet Meydanı’na yılbaşı süsleri yerleştirildi. Her sene uygulanan yılbaşı süslemeleri vatandaşların büyük beğenisi kazandı. Sınırsızlık Meydanı ve Cumhuriyet Meydanı dolduran vatandaşlar yılbaşı süslemelerinin önünde sevdikleriyle bol bol fotoğraf çektirdi. Görenlerin büyük beğenisini kazanan süslemeler, gece saatlerinde ışıklandırılmasıyla ayrıca dikkat çekiyor.

Muğla ve Menteşe, Yılbaşı Süsleriyle 2020’ye Hazır

Datça’nın içme suyu sorunu tamamen ortadan kalkıyor Datça’nın içme suyu sorunu tamamen ortadan kalkıyor

Yılbaşı süslemelerinin vatandaşların beğenisini kazandığını ifade eden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş; “ Menteşe yılbaşı süsleriyle 2020’ye hazır. Yeni yıl için Sınırsızlık Meydanımızı ve ağaçları süsledik. Meydanımız, cıvıl cıvıl bir hal aldı. Tüm halkımızın yeni yılını kutlar 2020’nin ülkemize barış ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

Süslerle fotoğraf çekilmek için adeta yarış içine giren vatandaşlar; “ Bu süsler Muğla’ya estetik katmış. Değişiklik ve görsel güzellik her zaman gerekli. Fotoğraf çektirerek hatıra biriktiriyoruz. Gece ışıklandırılması ayrı bir güzel olmuş. Muğla’ya renk gelmiş diyebiliriz. Yılbaşının gelmesiyle her yerde çıkan bu renkli görüntüler bizi mutlu ediyor. Zaten yol çalışmalarından sıkıldık. Bu ışıklı görsellerle gözümüz gönlümüz açılıyor. Rengârenk şeyler gördükçe mutlu oluyoruz. Kim düşündüyse aklına sağlık” diyerek beğenilerini dile getirdiler.

Editör: Gazete Muğla