Muğla Ülkü Ocakları, Coronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan çocuklara sürpriz ziyaretlerde bulunarak oyuncak dağıttı.

Sinem Karakaya

Covid – 19 salgını sebebiyle 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı dolayısıyla Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel ve yönetimi Muğla genelinde mahalleleri ziyaret ederek, çocuklara hazırlanan hediye paketlerini ve Türk bayraklarını hediye etti.

Muğla'da en yüksek kamu harcaması eğitime Muğla'da en yüksek kamu harcaması eğitime

Muğla Ülkü Ocakları’ndan Çocuklara Sürpriz

Uzun zamandır evlerinde vakit geçiren çocuklar için ziyaretlerde bulunan Ülkü Ocakları Başkanı Demirel, çocuklar arasındaki kurulan bu bağdan dolayı aileler tarafından tarafından takdirle karşılandı. Ailelerin ve çocukların mutluluğunun görülmeye değer olduğunu söyleyen Demirel, 23 Nisan için çocukları mutlu etmenin gururu yaşadıklarını belirtti.

Muğla Ülkü Ocakları’ndan Çocuklara Sürpriz

Ziyaretlerin ardından bir açıklamada bulunan Ülkü Ocakları Başkanı Demirel; “Covid – 19 salgınından dolayı kıymetli çocuklarımız uzun bir zamandır evlerinde vakit geçirmek zorundalar. Durum böyle olunca onlar gibi hissederek onlar gibi düşünerek onları anlamak adına istişarelerde bulunarak bu bayram bize gelemeyen çocuklarımızı biz ziyaret etmek istedik. Hazırladığımız hediye paketleri ile bir yol haritası belirleyerek kıymetli çocuklarımızı ziyaret ederek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladık. Onlarla sohbet ederek, oyunlar oynadık. Bir nebze keyif verebildiysek ne mutlu bizlere. Onlar bizim için çok kıymetli ve değerlidir. Bu vesile ile geleceğimizin teminatı olan bugünün çocuklarına bu günü armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın önderliğinde Milli Mücadele azim ve kararlılığı ile Türk milletinin kıyamını ve milli iradesini temsil ederek Ankara’da 23 Nisan 1920’de kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100. üncü yıl dönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız kutlu olsun. Bu vesileyle çocuklarımızın kıymetli yetişmesinde emek veren, bütün annelere, babalara, öğretmenlerimize hürmetlerimi sunuyorum. 23 Nisan coşkusu, çocuklarımızın umut saçan göz bebeklerinden bütün kalpleri saracaktır” dedi.

Editör: Gazete Muğla