Bir süre önce Muğla Matbaacılık Gazetecilik Ticaret Ltd. Şirketi bünyesine katılan ve yayın hayatını Zeybek adıyla sürdüren Gazete Zeybek, bundan böyle “Muğla Postası” adıyla yayınlarına devam edecek.

Haber Merkezi

Muğla’nın merkez Menteşe ilçesinde yayın hayatını sürdüren vasıflı gazetelerden Gazete Zeybek bir süre önce Muğla Haber Gazetesi ve Muğla Gazetesi gibi Göçer ailesi yönetimindeki Muğla Matbaacılık Gazetecilik Ticaret Ltd. Şirketi bünyesine katılmıştı.

MSKÜ önemli bir başarıya imza attı MSKÜ önemli bir başarıya imza attı

El değiştirdiği günden itibaren Gazete Zeybek ismiyle yayın hayatını sürdüren gazete, bundan böyle Göçer ailesinin yönetiminde “Muğla Postası” olarak yayın hayatını sürdürecek.

Gazete Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, “Gazete Zeybek, bünyemize en son katılan yayın organımızdı. Yenilik bir sinerji de demek aynı zamanda. Gazetelerimizle bu sinerjinin Muğla Basın hayatına da yansıdığını görüyoruz. Bu yeni heyecanla birlikte yeni bir isim de önemliydi. Yayınlarımızdaki Muğla ibaresi ilimizi temsil ediyor. Biz de bu düşünceden hareketle, Muğla Gazetesi, Muğla Haber’den sonra Muğla Postası markasını da bünyemize katarak, yayınlarımıza Muğla vurgusuyla devam edeceğiz. Muğla Postası da diğer gazetelerimiz gibi ilimize hayırlı olsun” dedi.

Editör: Gazete Muğla