Muğla’ya İngiliz akını: Sadece 9 ayda Muğla’ya 3 milyon turist… Muğla’ya İngiliz akını: Sadece 9 ayda Muğla’ya 3 milyon turist…

 Alınan bilgiye göre, Muğla Meslek Yüksekokulunda patlama olduğu bilgisi üzerine üniversite yetkilileri harekete geçti. Yüksekokula gelen Rektör yardımcısı ve yetkiler okul yönetiminden yaşananlarla ilgili bilgi alarak, patlama yaşandığı iddia edilen katlarda incelemelerde bulundular.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Deniz Ülgen, Muhabirimiz Kenan Gürbüz'e yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Biz burada bir duyum aldık. Aslında sosyal medya da farklı yansıtılmış. Okulun tuvaletlerindeki fayanslarda düşme var. Yaşanan gelişmeyi duyar duymaz incelemeye geldik. Bina taşıyıcı sistemini inledik her hangi bir şey yok. Kolonlarda, perdelerde bir çatlak yok. Duvarlarda da bir çatlak yok. Su kaynaklı olabilir. Bir patlama söz konusu değil. Fayanslar yerinden düştüğü için onların çıkardığı ses patlama olarak algılanmış. Sadece 2 katta var. Öğrencilerimizi tedbiren ne olduğunu anlamak için boşalttık"

Muhabir: KENAN GÜRBÜZ