Muğla Medya Grubu’nu ziyaret eden Balcı’dan açıklama: “İl Başkanları Toplantısı’na ev sahipliği yapacağız”

Muğla Medya Grubu’nu ziyaret eden Balcı’dan açıklama: “İl Başkanları Toplantısı’na ev sahipliği yapacağız”
 MUHABİR
CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı, İl Kadın Kolar Başkanı Sema Gençoğlu ve diğer parti yetkilileri Muğla Medya Grubu’nu ziyaret etti. Ziyarette konuşan CHP İl Bakanı Balcı, önümüzdeki günlerde Genel Merkez tarafından düzenlenen İl Başkanları Toplantısı’na Muğla olarak ev sahipliği yapacaklarını söyledi.

CHP İl Başkanı Zekican Balcı ve diğer parti yetkilileri ziyaretlerini sürdürüyor. İl Başkanı Zekican Balcı, İl Kadın Kolları Başkanı Sema Gençoğlu ve parti yetkilileri, bünyesinde Muğla Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi ve Muğla TV’yi bulunduran Muğla Medya Grubu’nu ziyaret etti. Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ve diğer yetkililer tarafından karşılanan İl Başkanı Balcı ve beraberindekiler doğru ve tarafsız yayıncılığı nedeniyle Muğla Medya Grubu’nu kutladılar. Ziyarette konuşan Muğla İl Başkanı Zekican Balcı Genel Merkez tarafından her ay düzenlenen İl Başkanları Toplantısı’nın bu ay Muğla’da düzenleneceğini söyledi. Balcı, “Yerel seçimler öncesi CHP’nin ülke genelinde birinci parti olacağını ve Muğla’da da büyük başarılara imza atacağını Genel Merkez’deki toplantımızda söylemiştim ve hep bu büyük başarıyı da Muğla’da 81 il Başkanı ve Genel Merkez Yöneticileriyle kutlayacağımızı taahhüt etmiştim. Ancak yaz sezonunun ilimizde yoğun geçmesi nedeniyle en uygun zamanın bu ay olduğunu belirterek Sayın Genel Başkanımız, Genel Merkez Yöneticilerimiz ve 81 İl Başkanının katılacağı İl Başkanları Toplantısı’na Muğla olarak ev sahipliği yapacağız. Bodrum’da Azka Hotel’de düzenlenecek olan toplantıda misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamayı düşünüyoruz.” dedi.

Son yerel seçimlerde Muğla’da çok büyük başarıya imza attıklarını belirten Balcı, “Son yerel seçimde Muğla Büyükşehir ve 11 İlçe Belediye Başkanlığını kazanarak iyi bir ivme yakaladık. Yerel yönetimlerimizin başarılı çalışmaları ve insan odaklı hizmetleriyle başarımızı her geçen gün arttırmayı planlıyoruz. Örgütümüzün tüm birimleriyle birlik ve beraberlik içinde güzel Muğla’mız için yoğun bir şekilde çalışıyoruz.” diye konuştu.

Bu haber toplam 35 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.