Cumhuriyet Halk Partisi Muğla'da 1 Kasım seçimleri için milletvekili aday listesini seçim kuruluna teslim etti. CHP Muğla'da 1 Kasım seçimlerine 7 Haziran seçimlerindeki sıralama ile gidecek. 1 Kasım erken seçimleri için CHP Genel Merkezi milletvekili sıralamasını Yüksek Seçim Kuruluna bildirdi.

Muğla'nın 7 ilçesinde elektrik kesintisi: Muğla’da bugün elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler hangisi? Muğla'nın 7 ilçesinde elektrik kesintisi: Muğla’da bugün elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler hangisi?

YSK'ya verilen listede birinci sıraya Akın Üstündağ'ı, ikinci sırada Ömer Suha Aldan, üçüncü sırada Nurettin Demir, dördüncü sıraya Burak Erbay, beşinci sıraya Emrah Doğu, altıncı sırada ise Süleyman Girgin yer aldı. Muğla milletvekili sıralamasını değerlendiren CHP İl Başkanı Mürsel Alban, "Genel merkezimiz, 7 Haziran seçimleri için 21 Mart tarihinde yapılan ön seçimin sonuçlarını değiştirmedi.

1 Kasım erken seçimleri için mevcut sıralamayla gidilecek. CHP Muğla İl Başkanlığı olarak 1 Kasım seçimlerine hazırız” dedi.

Editör: Gazete Muğla