Fethiye İlçe Müftülüğü personelleri ile yapılan aylık toplantılar çerçevesinde Kasım ayı toplantısı Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner başkanlığında gerçekleştirildi.

Dünyanın en lüks yatları arasında: Fethiye’de 70 ton akaryakıt ikmal edildi Dünyanın en lüks yatları arasında: Fethiye’de 70 ton akaryakıt ikmal edildi

Toplantıya Kaymakam Muzaffer Şahiner’in yanı sıra Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal, İlçe Garnizon Komutanı Yılmaz Demirelli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ve diğer daire amirleri de katıldı.

Toplantıda konuşan Kaymakam Muzaffer Şahiner şunları söyledi: “Din görevlileri olarak sizlerin hem toplumda hem de bizim nezrimizde ayrı bir yeriniz ve değeriniz var. Çünkü sizler doğumdan ölüme kadar her kademede vatandaşlarımızla berabersiniz. Onların sevinçli ve kederli zamanlarında hep yanlarındasınız. Bundan böyle de olacağınızdan hiç şüphemiz yok. Sizlerden isteğimiz görev yaptığınız yerlerdeki vatandaşlarımız dan, kardeşlerimizden genç-yaşlı-çoluk-çocuk her kim olursa olsun bir derdi, sıkıntısı, ihtiyacı olanları tespit ederek bizlere iletmenizdir. Çünkü her mahallede her köyde vatandaşlarla iç içe olan siz din görevlilerimizdir, Kuran Kursu hocalarımızdır.”

Daha sonra diğer daire amirleri, Din görevlileri ve Kuran Kursu hocalarıyla işbirliği içerisinde Fethiye’de yapılacak olan hususlarda görüş alış-verişinde bulundular.

İlçe Müftüsü Hamdi Uzunharman toplantıya iştiraklerinden dolayı başta Kaymakam Muzaffer Şahiner olmak üzere tüm daire amirlerine teşekkür etti.

Toplantı sonrası Müftülüğe bağlı Huriye Koyuncu Kız Kuran Kursunda hafızlıklarını tamamlayıp Diyanet İşleri Başkanlığınca açılan hafızlık sınavında başarılı olan öğrenciler Zeynep Kara, Betül Dikik ile Beyza Harman’a İlçe Müftüsü Hamdi Uzunharman hafızlık belgelerini takdim ederek, altın ve Hadislerle İslam seti hediye etti.

Editör: Gazete Muğla