Üniversitedeki Öğrenci Sarayı önünde toplanan öğrenciler kampüs içerisinde "Aksa Tufanı'ın Yıl Dönümünde Kardeş Filistin'i Muğla'dan Selamlıyoruz" yazılı pankart eşliğinde yürüyüş başlattı. Kampüste gerçekleşen yürüyüş boyunca "Kahrolsun ABD, Kahrolsun İsrail", "Kahrolsun Amerikan Emperyalizmi!" ve "Kampüslerden Gazzeye Direniş Büyüyor" sloganları atıldı.

Yürüyüş bitimiyle beraber basın açıklaması gerçekleştiren MSKÜ Öğrenci Toplulukları adına konuşan Etli, "1945'ten beri ilk defa, Hamas sayesinde savaş İsrail'in işgal ettiği topraklara taşındı ve katil İsrail'in güvenliği tehdit altına girdi. Emperyalizm ve Siyonizm tüm dünyada kaybetmeye başladı. Filistin'in şanlı direnişi zafere yakındır" ifadelerine yer verdi.

Açıklamaya katılan öğrenciler, "Direniş Bir Yaşında MSKÜ Ayakta" sloganı ile eşlik etti.

MUSKİ Açıkladı: Saatlerce su kesintisi olacak! MUSKİ Açıkladı: Saatlerce su kesintisi olacak!

2 Eylül günü ABD askerinin başına çuval geçirme meselesine de değinen Etli, "Bildiğiniz üzere, geçtiğimiz aylarda İsrail'i korumakla görevli ABD'nin en büyük savaş gemisi USS Wasp'ta görevli ABD askerlerinden birinin başına çuval geçirildi. Ben de o çuvalı getiren arkadaşlarınızdan biriyim. Bu çuval sadece Amerikan askerinin başına değil, masumları katleden PKK'ya ve FETÖ'ye her türlü desteği sağlayan katil ABD ve İsrail'in de başına geçmiştir." ifadeleri ile basın açıklamasını noktaladı.

Editör: Beritan Yücel