MSKÜ Tıp Fakültesi'nden 194 öğrenci mezun oldu

MSKÜ Tıp Fakültesi'nden 194 öğrenci mezun oldu
 YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Tıp Fakültesi mezuniyet töreni Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. İngilizce Tıp mezunu 39, Türkçe Tıp mezunu 155 öğrenci olmak üzere toplamda 194 öğrenci mezun oldu. Törende öğrencilere diplomaları verildi ve kep töreni yapıldı.

MSKÜ Tıp Fakültesi mezuniyet töreni Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı. Törene Muğla Valisi İdris Akbıyık, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, CHP Muğla Milletvekili Cumhur Uzun, Baro Başkanı Levent Akgün, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Turhan Togan, MUTSO Başkanı Bülent Karakuş, hocalar ve mezun olan öğrencilerin aileleri katıldı.

snm-8858.jpg

Törende Türkçe Tıp Birincisi Kübra Nur Sungurbey ve İngilizce Tıp Birincisi Mahmut Erencan Çiter konuşma yaptı.

“GÜVENİMİZİ VE EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMADIĞINIZ İÇİN HEPİNİZİ TEBRİK EDİYORUM”

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Cüneyt Karakuş yaptığı konuşmada, “Hekimlik sanatı dört sütün üzerine oturtturulmuş benzersiz bir abideye benzer. Bu sütunlar siz değerli öğrencilerimize yıllar önce verdiğimiz ve çalışma hayatınız boyunca kazanmaya devam edeceğiniz bilgi, dürüstlük, fedakârlık ve en önemlisi dünyanın dört bir yanındaki savaşlarda sivil insanların canına pervasızca kıyanlara inat içimizdeki insan sevgisidir. Bu uzun süreçte emeği geçenlere minnetlerimi sunuyorum. Güvenimizi ve emeklerimizi boşa çıkarmadığınız için hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Ayrıca kısa bir süre sonra size meslektaşlarım diyebilecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

snm-8937.jpg

MEZUNİYET KÜTÜĞÜNE PLAKET ÇAKILDI

Dönem birincilerine mezuniyet belgelerini Muğla Valisi İdris Akbıyık verdi. Ardından mezuniyet kütüğüne plaket çakıldı. Dönem ikincilerine mezuniyet belgesini CHP Muğla Milletvekili Cumhur Uzun, Dönem üçüncülerine ise mezuniyet belgesini Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras verdi. Törende öğrencilere diplomaları verildi ve kep töreni yapıldı.

Bu haber toplam 285 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.