Muğla'da uyuşturucu tacirlerine operasyon Muğla'da uyuşturucu tacirlerine operasyon

SİNEM KARAKAYA- Muğla Üniversitesi Basketbol Takımı Burdur’da verdiği Üniversiteler Birinci Lig’e yükselme müsabakalarında güçlü rakipleri Dokuz Eylül Üniversitesini 79-72 ve Alanya Alattin Keykubat Üniversitesini 72-64 yenerek adını yarı finale yazdırdı.

Birinci lige yükselmeyi hedefleyen Basketbol Takımı, Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Antrenör Kaan Salman yönetiminde çalışmaları sürdürüyor.

Takımın son derece formda olduğunu söyleyen Coach Kaan Salman; “Muğla’mızı ve üniversitemizi bir takım eksiklere rağmen elimizden geldiğince en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Hedefimiz takımımızı üniversitemizi birinci lige yükseltmek” dedi.

Son Antrenmana Rektör Çiçek Baklava İle Gelmişti

Burdur’da fırtınalar estiren Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Basketbol Takımı’nın Muğla’da ki son antrenmanını ziyaret eden Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek sporculara baklaca ikram edip başarılar dilemişti.

Yarı finalde İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi ile karşılaşacak olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Basketbol Takımı bu maçı kazanması halinde finale yükselerek 1.lige çıkmaya hak kazanacak.

Editör: Gazete Muğla